KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi

Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi

Yıldırım Beyazıt Mh. Sırasöğütler Cd. No1 Melikgazi KAYSERİ
Vizyon
Milli ve manevi değerlerini ve kimliğini kaybetmeden evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, ülkemizde kendi alanında eğitim veren liselerle rekabet edebilen, kendi alanında üniversiteyi hedefleyen, kendi kendine yetebilen girişimci, bir birey olduğunun farkında olan, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı, bireysel ve grupsal haklarını bilen ve arayan, marka olmayı ilke edinmiş, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim-öğretim ortamı oluşturmak.
Misyon
Öğrenmeyi temel gereksinim olarak kabul eden, Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, öğrencilerinde pratik zekâyı açığa çıkarmaya çalışan eğitim-öğretim hizmeti sunan, her alanda etkin ve kendine güvenen, farklı ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, gelişmelere açık, üretken, yaratıcı, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere önem veren, bilinçli bireyler yetiştirmek.
Kalorifer - Doğalgaz
merkez
Okulumuza Aktif Tur servis hizmeti vermektedir.
Yıldırım Beyazıt M. Sırasöğütler C. No1 Melikgazi
merkez
2018-19 Öğretim Yılı 238 Öğrenci
2017-2018 için 430-490
Henüz mezun vermedi.
Henüz mezun vermedi.
Sportif Etkinlikler
Futbol İl Dördüncülüğü Kız Voleybol Grup Birinciliği Masa Tenisi İl Üçüncülüğü Yüzme İl Birinciliği Boks 50Kg İl Birinciliği, Türkiye Çeyrek Final
19-20 Nisan 2018 de Bilim Fuarı Etkinliği 20 Proje
Proje Çalışmaları
1- Aile ziyareti Projesi 2- Benim Tarihim, Benim Mekanım Projesi 3- Değerler Şehri Kayseri Projesi 4- Her sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var 5- Kayseri İle Okumak Projesi 6- Keşfet Kendini Projesi
Eğitim Koçluğu uygulaması olan tek devlet okulu.